Nederlandse vlag

Sint Lucia

Sint Lucia

When the attic of an old school came for sale as a development project, the current owners had to reflect. Who is going to invest this kind of money in a dark attic? Now, we don’t talk any longer about an attic, instead it has turned into an exclusive penthouse including its terrace and private elevator.

The space in the apartment is astonishing, this is positively impacted by the use of natural materials and light colours, as well as a smart design. The terrace was created right in between two existing roof trusses, which in fact is the centre of the house. Right above the dining table we have created additional natural light through the use of two big roof windows. The bathroom, although relatively small in size, is equipped with an Italian shower, a bath, double sinks and a separate toilet. A proof that smart design works!